Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
За този блог
Автор: georgesavoy
Категория: Политика
Прочетен: 897283
Постинги: 205
Коментари: 522
Гласове: 178
Календар
«  Септември, 2011  >>
ПВСЧПСН
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Криминале по неразрешени показни убийства
Автор: georgesavoy Категория: Политика
Прочетен: 897283 Постинги: 205 Коментари: 522
Постинги в блога от Септември, 2011 г.
 Френският президент Саркози направи скандално изказване разярен от отправените му критики относно предприетото екстрадиране на циганите към родните им страни: „Само Хитлер може да интегрира ромите -заяви френският президент по време на дебат излъчван по телевизията – Няма начин да интегрираш хора, които все още живеят в родово-общинния строй и отказват да полагат каквито и да е усилия да водят цивилизован живот. Как да интегрираш хора, които доброволно се отдават на просия, проституция и кражби, хора които искат наготово да ползват придобивките на съвременната социална държава, без да са положили и мъничко труд в изграждането и. Защо Българите се гордеят толкова много, че по време на холокоста са спасили “българските” евреи, а за циганите нищо не споменават, явно още тогава са искали да се отърват от тях. Нека тези, които са ги научили да живеят по този начин, нека те поемат отговорност за интеграцията им. Аз имам данни, че политиците особено що се отнася до България и Румъния, умишлено държат ромите в нищета, за да могат да си осигурят лесни за купуване гласове по време на избори. Знам, че един техен политик, за когото забележете самите Българи говорят, че бил най-умният от всички, та този политик каза, че: „Купуването на гласове било европейско явление.“ И този политик е лидер на партия, която уж също се бори за права и свободи на определен етнос. Какво може да очаквате от такъв народ, на когото дори и лидерите не са още интегрирани в европейските ценности. Франция е държава, която държи както на правата на гражданите си, така и та техните задължения. Забележително е обаче, че циганите отлично познават правата си, но отказват да спазват задълженията си. Те просто така са научени и това не става за година две. Не, Българите така са ги научили, те са проявявали криво-разбрана толерантност и щом са могли да ги търпят толкова време, ще си ги търпят и занапред. Аз не мога да си обясня, как и самите Българи претендират да са европейска нация, когато самите тях ги тъпча
Категория: Политика
Прочетен: 1078 Коментари: 0 Гласове: 1
       10 ромски клана у нас са основните играчи на криминалната сцена. Ромските палати са разпръснати из цялата страна. Най-известни обаче са гетата край Видин, София, русенското село Иваново, Левски, Червен бряг, Разград и Пазарджик. Няколко сериозни цигански фамилии има и в Луковит и околността му, пише "Монитор".
Според разследващите голяма част от имуществото на тези фамилии е незаконно, а палатите им – фантоми. По документи тези къщи не съществуват, тъй като са вдигнати от ромите върху неизползвани земи в края на селищата. По данни на полицията у нас ромските кланове развиват дейност, която докарва приходи в размер на няколко стотици милиона лева. Тя обхваща почти целия Наказателен кодекс, шегуват се криминалисти. Дейността на циганските кланове обхваща целия престъпен спектър от джепчийството до продажбата на органи зад граница.

Най-богатите ромски кланове са калдарашите. Техните палати са пръснати из покрайнините на София, Пловдив, Костинброд, Червен бряг, Плевен, Пазарджик, Левски и Перник.

Калдарашите отговарят за джебчийството, просията и проституцията у нас и в чужбина. Най-често добрите „професионалисти” се изпращат да заработват зад граница – в Австрия, Италия, Гърция и Великобритания.

Калдарашките кланове имат и представители, които създават схеми за източване на ДДС. Те използват свои хора и в телефонни измами и далавери с имоти. От прокуратурата обясниха, че най-известните ало измамници са бургуджийските кланове от Ветово и Горна Оряховица.
Категория: Политика
Прочетен: 1410 Коментари: 1 Гласове: 3
  Мнения за Миролюба Бенатова от мрежата:

Направо ме е гнус от Бенатова! Докато гледах снощи репортажа от село Катуница имах чувството че и се иска да вземе един автомат "Калашников" и да застреля всички наоколо защитавайки храбро собствеността на крадливата циганска фамилия. Бенатова говореше с такава злоба срещу хората снощи че направо не можех да повярвам.

Пожелавам на детето и някой циганин да направи това което убийците на Кирил Рашков направиха на 19-годишния Ангел. 

****
Бенатке , кажи си го направо бе ,какво се мъчиш? Кажи го - момчето само е скочило под гумите на автомобила ,за да се самоубие , Киро джангала помага на всички българи , но те са изроди и не го оценят и нарочно изопъчават всичко ,за да изглежда той лош. Призовавай за незабавни присъди на всички българи ,участвали в безредиците и кажи на Бойко да прокара закон, при престъпление да се върне смъртното наказание ,ама само за българи!!! Горките малцинства - те дърпат държавата ни напред ,градят и развиват ,а всички долни българи разсипват всичко !!!!!!!!!!!!!!! 

*****

Ако я нападнат и изнасилят циганите друга песен ще запее в България е така докато не се случи нещо ужасно не се предприемат мерки просто медиите отново сложиха чадър върху циганските безчинства това не е "инцидент", а направо предумишлено убийство. Циганите с микробусите са наричали нашите "гяури" и те са отвърнали и затова са решили да ги убият отгоре на това и са прегазили 3-ма полицай смятайте каква наглост!!!!!!!! 

****

Миролюба, получи ли своите 30 сребърника? Срам и позор! 

***

Срам и позор за българската журналистика. Такава репортери трябва да бъдат уволнявани на момента безкомпромисно!
А БТВ е най-корумпираната телевизия в България. Криете истината за сметка добрият репортаж с който ще се облагодетелства някой мазен престъпник. 

***

Срам за българската журналистика.. Сигурно щеше да каже и за Ботев и Левски, че са пияни и дрогирани вандали... 

***

Миролюба Бенатова, колко ти платиха за снощните коментари? BTV е продажна медия!!!!!! Всеки истински българин трябва да спре да я гледа!!!!!! Срам и позор, просто нямам думи колко долни и корумпирани сте! Вие не сте медия, ВИЕ сте ПЪЛЕН СМЯХ, "кабеларка" на турски сериали !!!!!! 

****

Бенатова заслужава да я пуснат на мангалите в Столипиново да търси равенство и толерантност там 

И още хиляди такив коментара. И вие може да добавите вашите..
От: Николай ДолапчиевРепортажа на Миролюба беше насочен към нищо и някаква си къща, а не каза нищо за причините. Това не е никаква обективност. Освен това, специално Миролюба го прави за пореден път този номер. Това, че е афектирана, не й дава право да изказва мнение при такава ситуация.





Категория: Политика
Прочетен: 4560 Коментари: 5 Гласове: 10
 
Следващият започва на 3-ти декември
Заповядайте!
За повече информация
капитан Георги Джендов
тел: 0898 41 53 90
Категория: Бизнес
Прочетен: 1151 Коментари: 0 Гласове: 0
Последна промяна: 07.11.2011 13:32
 Предлагаме интензивни капитански курсове за живеещи извън София.
Теорията се провежда от 9.00 до 17.00 в събота, и от 9.00 до 12.00 в неделя.
След това от 13.00 практиката се провежда на езерото Панчарево.
Необходимо Ви е да имате къде да отседнете за една вечер.
Ако не разполагате с такава възможност, Ви осигуряваме безплатен престой.
Другият ангажиран ден е в деня на изпита, който се уточнява допълнително.
Цената на курса е 475лв.
400 за теория и 75 лв за практика.
За повече информация, моля обадете се на тел:0898 41 53 90
капитан Георги Джендов

Категория: Бизнес
Прочетен: 2050 Коментари: 1 Гласове: 0
Последна промяна: 05.10.2011 09:31
Търсене