Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
За този блог
Автор: georgesavoy
Категория: Политика
Прочетен: 895971
Постинги: 205
Коментари: 522
Гласове: 178
Календар
«  Май, 2012  >>
ПВСЧПСН
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Криминале по неразрешени показни убийства
Автор: georgesavoy Категория: Политика
Прочетен: 895971 Постинги: 205 Коментари: 522
Постинги в блога от Май, 2012 г.
Според преданията за появата на първия човека Адам, след като го направил от глина, Бог веднага му сътворил и жена - Лилит. Тя била прекрасна и във всичко била равна на мъжа. Само че го напуснала (сама или съблазнена от Змея – тук има различни мнения). Тогава Бог сътворил за Адам нова жена – Ева, за което използвал реброто му. А Лилит станала прародителката на вещиците. В скандалната си книга "Проклятието на Адам" , оксфордският професор Брайян Сайкс прави сензационен извод: след 125 хиляди години Y-хромозомата ще отмре и... мъжският род ще изчезне от лицето на Земята!

image

Професорът стига до този убийствен извод след изучаването на единственната Y-хромозома (от общо 46-те хромозоми, които съдържат нашите клетки). Оказва се, че Y-хромозомата, определяща мъжкия пол, чувствително се е "изтощила". Ако в далечните времена на Homo sapiens Y-хромозомата е съдържала 1400 гени, то у днешните мъже същата хромозома има само 45 гена!

През XV век на кладите на инквизицията били изгорени стотици хиляди жени. Заради уменията си да контактуват с мъртвите, да предизвикват дъж, да надникват в бъдещето или заради обладаването на свръхспособности. "Невестите на дявола" били яростно преследвани от светата инквизиция, която почти «изкоренила» вещиците от човешкия род. Ала съвсем неотдавна станало ясно - съществува пряка зависимост между съкращението на броя на вещиците и угасването на мъжкия род.

Жените със свръхспособности никога не са се оценявали по достойнство. Във времената на инквизицията просто са ги изгаряли на кладата. Парадоксът е обаче в това, че вече е и научно доказано, че само с такива жени мъжете могат да живеят по-дълго и по-добре.

- Ловът на вещици през Средновековието бил един вид заговор на мъжете против жените – казва професорът от катедрата по генетика на Лайпцигския институт по възрастна физиология, Алберт Швецройт. – Сега мъжете се разплащат за злодейството си.

Вещиците и магьосниците са преследвани още от антично времена, но особенно - в Западна Европа от края на XV – средата на XVII век. Най-усърдни в лова на вещици били католическите страни. Жертвите на преследването в отделните държави стигали от 60 хиляди до 9 милиона. Докато в Русия по времето на Иван Грозни, ако някой наричал една жена вещица или проститутка, следвало да заплати глоба от две пари.

- Ако не се вземат мерки, мъжкият род ще деградира в процеса на еволюцията, доказаха учените в сензационниото си изследване на човешките гени . След тоталната "чистка" на инквизиционните огньове, останали само шепа жени със свръхспособности. Единици предали своя дар на потомството. Става дума обаче не само за «дар». Оказва се, че за човешките свръхспособности отговарят т.нар. «скачащи» гени - траспозоните.

За разлика от останалите, нормални гени, «скачащите» имат способността да влияят и на други гени, като изменят тяхната активност, а могат и да «включват» мълчащите досега гени, например генът на ясновидството. И тогава се събужда дарът на вещиците.

И това не е още всичко. Лайпцигският професорът по генетика успява да докаже, че именно "скачащите" гени отлично "подхранват" мъжката хромозома и не й позволяват да угасва.

Не случайно в Y-хромозомата на синовете и внуците на вещиците броят на гените не е намален. Дори и потомците на вещиците да започнат да «губят» мъжките си гени, това ще протича пет пъти по-бавно! Немските учени стигнаха до скандалния извод, че за да се предотврати генетичният Апокалипсис, мъжката Y-хромозома трябва профилактично да се подхранва. Или да се стимулира раждането на деца от майки със «скачащи» гени – от «вещици».

От една година насам Алберт Швецройт от Лайпциг и неговият колега-репродуктолог от Мичиганския университет в САЩ - Роналд Хуаер, в рамките на международния научен проект S4P (Science For People) или «Нука за хората» отбират за целите на експеримента жени, които могат да четат текстове със затворени очи (като Роза Кулешова), да лекуват с ръце (като Джуна), да виждат бъдещето (като Ванга), също и с други свръхспособности.

-Това са съвременните вещици! – казва проф. Швейцрот. – Техните енцефалограми се отличават от тези на обикновенните жени. А резултатите от IQ-тестовете (за нивото на интелекта) значително превъзхождат средните показатели у жените.

Мъж, правил поне веднъж секс с вещица, няма да го забрави до края на живота си. Даже ако е скапаняк в леглото, той получава оргазъм с невиждана сила. Естественно, в такава жена всички се влюбват. Затова и инквизиторите преследвали вещиците – сексуално били поробвали мъжете.

Съвременните вещици, наследили от прапрародителките си същите тези "скачащи" гени, могат да ги предават по наследство по мъжка линия на своите синове и внуци. Така те ще предпазват както конкретния мъж, така и целия мъжки род от угрозата той да изчезне в процеса на еволюцията.

И вместо вещиците да се заставят да се съвкупляват с колкото си може повече мъже, достатъчно е само да се създаде запас от яйцеклетките на жени със свръхспособности. Яйцеклетките могат да се замразят, а после да се присаждат на сурогатни майки. Те ще раждат момченца, чиито Y-хромозоми няма да са застрашени от угасване. Децата ще са наследили и уникалните способности на своите майки –вещици. Значи мъжкият род не само няма да измре, ами ще се усъвършенства, смятат учените./БЛИЦ

Категория: Политика
Прочетен: 2601 Коментари: 1 Гласове: 1
Търсене