Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
За този блог
Автор: georgesavoy
Категория: Политика
Прочетен: 899133
Постинги: 205
Коментари: 522
Гласове: 178
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Постинг
17.01.2011 02:07 - Патрашкова въртяла свирки на известен футболист
Автор: georgesavoy Категория: Политика   
Прочетен: 4471 Коментари: 3 Гласове:
3

Последна промяна: 17.01.2011 02:08


Карбовски: Патрашкова, ти си пощенска кутия на Алексей! Понеделник, 17 Януари 2011г. Автор: в. Атака Водещият също разполагал с подхвърлени флашки - че тя е любовница на брата на Трактора и въртяла свирки на известен футболист

"И ние получаваме флашки с информация". Това заяви на главната редакторка на в. "Галерия Кристина Патрашкова Мартин Карбовски в предаването си в събота "Карбовски: директно"и я запозна с информацията в тях пред публиката си. "Че си любовница на брата на Алексей Петров, запис как правиш свирка на известен футболист, за да му направиш интервю.Мъжът ти работи за РЗС - Габрово на кметски избори, ти нямаш нищо общо разбира се, шеф е на пресцентъра. Продавате с мъжа ти фалшива картина на художника Вукадинов на колекционер с инициали А. С., да не го намесваме сега, защото той не иска да бъде намесен..." На опитите на Патрашкова да отрече информацията Карбовски я закова с въпроса: "Да питаме самия Вукадинов, нека художникът да каже, защото той самият си е познал фалшифицираната картина."
"Защо толкова гадно се държиш, изключително гадно се държиш", хленчеше засечената редакторка.
Карбовски заяви, че също може да издава вестник като нейния, в който се пишели партенки и напълно неверни и непроверени неща. "Откъде идват тия флашки, защо не си признаете, че Алексей ви прави вестника. Тия флашки не могат да дойдат отникъде другаде, освен от Алексей. Ти и Явор Дачков сте слуги на Алексей Петров и сте едни обикновени клатачи на лодката на властта. Ти работиш тайно и не си признаваш, че Алексей ти е патронът, това е.", констатира Карбовски. Водещият припомни, че преди две години, когато турско-червеното правителство беше на власт, е нямало нито една флашка, въпреки че пак е имало контрабанда, "страшни неща, за които всички знаехме, но не можехме да пишем, защото не са потвърдени никъде". Той попита, защо сега се вадят флашки и какъв ще е резултатът от цялата тяхна борба - Алексей да стане президент, а Яне Янев да стане министър-председател? Паникьосана, Патрашкова отрече да има нещо общо с РЗС. "Ти се държиш като пощенска кутия, това не е хубаво, ти си жена. Станала си шеф на едно частно МВР-нце, такова малко, а трябваше да си журналист", заяви Карбовски. На поредния опит на Патрашкова да се оправдае с това, че водещият се държал агресивно, Карбовски отговори: "Ти знаеш ли какво означава агресивно? Агресивно означава, да напишеш, че жената на министъра е спала с еди кой си, това е агресивно и не е потвърдено от никого.
Журналистката, която поиска право на отговор съжали, че е припарила до студиото на устатия водещ. Карбовски зададе поредица от въпроси, на които иначе смелата "трактористка" не даде конкретни отговори. Зрителите напразно чакаха "Йосиф Кобзон в пола", както наричат Патрашкова в журналистическата гилдия заради приликата й с певеца-мафиот, да осъществи въпросното право на отговор, защото тя не опроверга и една дума от изказването на премиера.
"Против правителството ли сте с Явор Дачков? Защо публикувате информация, която беше редно да мине през прокуратурата, във вестника си?", питаше Карбовски, според когото методите на вестник "Галерия" се припокриват с тези на бившата ДС.
Водещият поиска Патрашкова да го свърже с човека с каскета, който й предоставя флашките с компроматите, и я попита защо всеки път ги носи в редакцията на вестника, който тя управлява. "Кажи му да мине и оттук, и ние да искаме една флашка. Прави впечатление, че само на вас ги дава. Затова ви наричаме пощенски кутии и ченгеджийска журналистика", заключи Карбовски. Според журналиста в страната имало нова опозиция, но не е в парламента, а във флашките и във вестник "Галерия".




Гласувай:
3



1. анонимен - жоро
17.01.2011 07:12
Карбовски,ти уж беше свястно момче,и ти ли стана близач на сладоледа ГЕРБ? И ти ли реши че възхода ти минава през власта на управляващите?
цитирай
2. анонимен - Писах и
17.01.2011 10:49
по други постинги от същия тип - грозна работа е това! И после как да се уважават журналистите?
цитирай
3. pagan - към 1) анонимен
18.01.2011 02:15
Защо си "анонимен"- Защото не си кръщаван! Затова нямаш име, (И лице!) Сигурно пък ти предпочиташ сладодед от "рози"- внимавай,- от него се хваща диария!
цитирай
Търсене