Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
За този блог
Автор: georgesavoy
Категория: Политика
Прочетен: 899052
Постинги: 205
Коментари: 522
Гласове: 178
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Постинг
20.03.2010 11:24 - HAARP всъщност е гигантски смъртоносен лъч
Автор: georgesavoy Категория: Политика   
Прочетен: 15354 Коментари: 8 Гласове:
2



 На 30 август 2005 г. президентът на САЩ Джордж Буш се намираше на най- погрешното място в най – погрешното време, за да произнесе най – погрешната си реч в цялата си досегашна кариера.Политическите му хореографи бяха написали реч, която той четеше на 60 годишнината от Втората световна война в Калифорния. Буш се възползва от случая, за да спечели кредит като сравни победата в онази война с окупацията на Ирак.
Но само на 1500 мили източно едно огромно природно бедствие – ураганът „Катрина”, от 5 –а категория, унищожаваше няколко щата и прекрасният Ню Орлийнс. В сравнение с унищоженията, Хирошима беше лек ветрец. Хиляди жертви, унищожена основна инфраструктура, хиляди къщи ликвидирани, милиони американци, предимно чернокожи, превърнати в вътрешни имигранти. Пристигналата американска гвардия по нищо не се отличаваше от американските войници в Ирак – бяха получили заповед да стрелят заради избухналите граждански вълнения и мародерства..
Цялата тази покъртителна картина можеше да бъде сравнена с унищожителната цунами в Суматра. Постепенно започна да се налага мнението, че това не беше ураган, а геофизическо т.е. скаларно оръжие. Нещата започнаха да изглеждат все по ужасяващи.
Предупреждението за наближаващи големи бури към южното крайбрежие на САЩ се появиха още на 2 август. Те би трябвало да алармират администрацията на САЩ, националната гвардия, FEMA и други институции, които би трябвало да разработят план за превантивни действия и за преодоляването на последиците от ураган. Нищо такова не се случи.Урагани атакуват САЩ всяка година. Но „Катрина” беше различен. Когато удари Ню Орлийанс, той унищожи най- активното в страната пристанище, от което потеглят към всички щати по- голяма част от нефта, газта, дървесината, кафето. Сега ще са необходими месеци и години за да се възстанови не само засегнатия район, но и последиците в страната. 45 на сто от вътрешното потребление на нефт се получават от нефтените платформи от близкият Мексикански залив. Повечето рафинерии и преработващи мощности са именно в Ню Орлийнс.Преди това липсваше обикновената информация за развиващи се урагани от Националният ураганен център.
Най – тревожното съобщение се появи чак на 28 август в 13.30 ч., с почти три часа закъснение, но лъжеха, че е от 10 часа. Скоростта на урагана вече беше нараснала на 175 мили в час. След това, до 19 часа, нямаше почти никаква информация, точно преди „Катрина” да удари Ню Орлиийнс.След това започнаха да се получаван информации от засегнатите райони и от очевидци. Един от тях, член на така наречените „ловци на урагани”, който със самолети събират данни за различните урагани писа: „Това не е ураган, това е огромно, не виждано торнадо, широко 200 мили атакуващо Луизияна. Проклето торнадо, широко 200 мили.” Заради това и унищоженията бяха огромни.Ураганите обикновено са локални и умират бързо. Обикновено те навлизат над континента запазвайки силата си още известно време. Но „Катрина” изчезна почти внезапно. Ураганите не правят това. Това е присъщо на торнадата.
Ню Орлийнс дефакто е „френската столица” на пришълците от Европа след френската революция. Той е разположен средно на 2 метра под нивото на Мисисипи и теоретично е защитен с огромна система от диги. Според данни на Американския корпус на военните инженери в района на Ню Орлийнс са били построени над 1200 мили защитни диги. Като че ли „Катрина „ е знаела точно това и е ударила нарочно именно Ню Орлийнс, като след унищожението на дигите и стените водата заля огромни площи като на места дълбочината достигна 4 метра.. Странно обаче беше, че нивото на водата започна да расте след преминаването на урагана. Като че ли някои нарочно унищожи почти всички основни диги.„Катрина” беше 11 – ти ураган за този сезон, но пораженията й са без прецедент в историята на ураганите.

Около 20 нефтени платформи изчезнаха в Мексиканският залив във време. Когато от спътник могат да се разчетът номерата на колите на Червеният площад, изчезването на 20 платформи е цяло чудо, още повече, че преди урагана беше съобщено, че те са готови да посрещнат бедствието. Тези платформи дават 25 на сто от добивния от САЩ суров петрол. Последваха около 18 рафинерии унищожени от „Катрина”. Преди щурма те действаха на 90 на сто от своя капацитет. Основният тръбопровод Colonial, който доставя нефт и дизел за терминалите, беше затворен? Тази линия транспортира около 2.5 милиона барела дневно. Заместването му с танкери е кошмар и е напълно невъзможно. Вторият тръбопровод Plantation, който свързва югоизточните щати Вирджиния, Кентъки и Тенеси, също беше затворен. Цените на петрола се качваха, долара продължи да пада, САЩ затъват в икономическа криза. Още дълго време никои няма да може да обясни как „Катрина” рязко увеличи мощта си от 2 на 5 – та категория и направи почти прав ъгъл на Запад, като премина над носа на Флорида и Мексиканският залив, където топлите води увеличиха неговата сила, за да унищожи нефтените инсталации в Мексиканския залив и да удари точно Ню Орлийнс.
Стигаме точно до важните неща.
В навечерието на урагана започна да се появява информация, че в САЩ ще бъде извършена огромна провокация, вероятно с ядрено оръжие, най- вероятно на 17 или 18 август. Тя трябваше да послужи като претекст за вероятна ядрена атака над Иран. Буш отправи тази заплаха на 13 август в интервю за израелска телевизия и заяви, че „всички опции срещу Иран са на масата” .Няколко дни по късно той заяви на немски политик, че САЩ „няма да нападнат Иран преди изборите в Германия на 18 септември”, защото това би означавало сигурна победа на Шрьодер и на неговата антиамериканска политика. Но в САЩ междувременно се случи нещо, което, поне за сега осуети тези планове. Какво беше това? В момента е трудно да се каже. Може би става въпрос за недоволството на вишите военни, за което беше уволнен генерал Бърнс и още няколко виши военни.Така стигаме до най- важното. Дали „Катрина” не беше геофизическо, плазмено, електромагнитно, т.е. скаларно оръжие. Предполага се, че да. Според големите експерти в тази област „Катрина” поне 70 на сто беше изкуствен геофизически удар, който със своя мащаб може да се сравни с няколкостотин Хирошими.
Ще припомним, че геофизическото оръжие вече се използва във военните зони. По време на войната в Югославия изведнъж на небето се появиха черни облаци, от които се лееха тонове вода или падаше град с размерите на яйце. Учените тогава откриха, че електромагнитното поле над Югославия е „пробито”, което водеше до концентриране на дъждовни системи над страната. Най- вероятно климатичното оръжие беше използвано за предизвикване на огромните суши в Северна Корея и Зимбабве. Една от версиите за чудовищното цунами в Индийския океан е, че тя беше резултат на оръжието на САЩ. За такова оръжие има данни от доста отдавна и в Русия. Още по времето на Хрушчов, на един пленум на ЦК на КПСС той направи доста странно за времето си изказване: „Нашето отечество (СССР), е достигнало високи ниво в научните върхове и по точно в военната област. Ние разполагаме с средства и сили с помощта на които може да променим глобалния климът и дори да сътворим нови планини там където ги няма”.....
При американците става дума за военната програма HAARP – High Freguency Active Auroral Research Program (програма за активно високочестотно изследване на аурната област), на Пентагона. В нейните рамки беше създадено принципно ново геофизическо или плазмено оръжие, чиито спектър на приложение е доста широк – от противоракетна отбрана до настъпателна атака. Но най – главното е, че това оръжие е в състояние да предизвика катастрофални природни катаклизми.В началото на 20 век гениалният физик Никола Тесла разработи методи за предаване на електроенергията през естествена среда на всякакво разстояние. Доработката на този метод доведе до теоретичната обосновка на така наречения „лъч на смъртта” , с които електроенергията може да бъде изпратена в големи количества на каквото и да е разстояние. Бяха създадени основите за принципно нова оръжейна система, транслираща енергия в атмосферата или през земната повърхност с фокусиране в нужния район на планетата.

Проектът HAARP функционира от 1960 година, като от тогава започна изграждането на станцията в Аляска. Тя се намира на 320 километра от Анкоридж и представлява 180 антени с височина 24 метра. Цялата конструкция е на 150 декара. С тези антени концентрираният лъч на високочестотните нагряват участъка от йоносферата – газовата обвивка, обогатена с електрочастици, намиращи се над озоновият слой. В резултат се ражда плазмоид – локализирана област на високойонизиран газ, или гигантска мълния, която може да се управлява. Движещият се в атмосферата плазмоид оставя следа от нагрят въздух с понижено налягане, което е непреодолимо препятствие за летящите апарати. Самолет или ракета попаднали в епицентъра на торнадото се разрушават. Забележете става дума за торнадо!
Според експертите, в рамките на HAARP се създава и реалната система за противоракетна отбрана на САЩ.
Плазмоидът, летящ с скоростта на светлината, има абсолютно предимство пред пртиворакетата, прехващаща целта. Затова пентагонът заложи на създаването на HAARP .Настойчивостта с която американците демонстрират неудачните си експерименти с своята антиракетна програма потвърждава, че по този начин се отклонява вниманието от истинската противоракетна отбрана на САЩ – HAARP.
Но HAARP има и друго приложение. Нагрявайки йоносферата създава изкуствени магнитни бури, променя климата, действа върху психиката и соматичното състояние на хората, унищожава навигационните системи. С помощта на тези лъчи може да се унищожи военни и търговски системи за свръзка, може да се промени времето над територията на всяка държава, или на обширен район, могат да потънат в сън жителите на цели градове или да бъдат хвърлени в паника, да се придизвикват проливни дъждове и наводнения, да се стимулират земетресения и огромни цунамита` да се унищожи озоновият слои над територията на врага за проникване на убийственото ултравиолетово излъчване на слънцето.

Китай към САЩ „Спрете или ще ви погребем”
Руски военни анализатори са докладвали на Кремъл на 21 юни, че председателя на китайската Централна Военна Комисия – генерал Guo Boxiong е предупредил министъра на отбраната на САЩ Робърт Гейтс „незабавно да спрат атаките над Китай или ще бъдат погребани”.САЩ и Китай се разиграват чрез техните радарни системи с мощност милиарди ватове разположени съответно в тундрата на Аляска и Lop Nor в Китай.
Става въпрос за продължителното бомбардиране на йоносферата над Северна Америка с 4 милиарда ватово радарно оръжие от страна на Китай чрез съоръжението си в Lop Nor, което се използва за ядрени тестове. Всичко това е в отговор на умишлената според китайците атака над тях причинила земетресението на 12 ти май с магнитуд 8.0 по скалата на Рихтер, което уби 80 хиляди души.
Същевременно САЩ продължават атаките си над Китай от своето HAARP съоръжение в Аляска , чиято сила се оценява на 1 милиард вата. Последствията от взаимните атаки се явяват катастрофални за големи площи от техните региони, които произвеждат зърно.
В САЩ се наблюдава най-голямото наводнение в последните 15 години в средния запад, докато в Китай над 40 реки са излезли от коритата си а над 1,7 милиона души са напуснали домовете си.
Най-голямата заплаха за света обаче са масивните бомбардировки над йоносферата от китайци и американци които дестабилизират климатичните системи над цялата планета като най-засегната нация се явява Индия която е наводнена почти цялата.
Предупреждението на Китай е свързано с мнението на китайските военни че САЩ умишлено „насочват” Тайфуна Fengshen към Южно Китайско Море след смъртоносното му преминаване през Филипините.
Руски и китайски учени отдавна твърдят че САЩ са усъвършенствали възможностите си да насочват циклонни бури и дават нагледен пример с „насочването” на тайфуна Nargis към Мианмар (бивша Бирма) който остави почти 200 хиляди мъртви в тази богата на петрол държава с военен режим. Съвсем удобно американски и френски бойни кораби бяха „позиционирани” близо до нейните брегове за да доставят „помощ”.
Най-големите притеснения са че Китай увеличават мощта на своите радарни оръжия и могат да предизвикат катастрофално земетресение на северноамериканския континент.
Канадският изследовател и бивш шеф на списание Forbes за Азия Бенджамин Фулфорд предупреди за тези атаки на базата на странни разноцветни облаци, които се образуват в йоносферата преди „нагряването” на земната йоносфера от тези радарни оръжия.Руският президент Медведев е наредил на руските стратегически бомбардировачи да започнат да патрулират арктическите региони в които би се наблюдавало първо свидетелство за атака.
В едно много обезпокояващо видео, разпространено от офиса му в Япония, Фулфорд съобщава на американската общност детайли за това как САЩ са атакували Китай чрез своето HAARP съоръжение в Аляска

И Още!!!

През 1969 г. екип от съветски експерти изпробва във Виетнам нова технология, базирана върху мобилни скаларинтерферометри и т. нар. радарни инсталации SA-2 Fansong. Само в продължение на 46 дни американските ВВС губят 8 самолета F-111 Starfighter и нито един от тях не е свален с директен обстрел от виетнамските ракетни части. Те просто катастрофират след загуба на връзка.
На 8 април 1984 г. по северното японско крайбрежие е регистрирана мощна експлозия, в резултат на която огромни водни маси са буквално изстреляни в атмосферата. Японски научни екипи отначало предполагат, че се касае за ядрена експлозия, но техните уреди не регистрират нито повишена радиация, нито ядрени отпадъци наоколо. Те стигат до заключението, че това е т. нар. “студена експлозия“, която очевидно е предизвикана от изпитания на съветски скаларни оръжия. Американски сателитни снимки откриват на съветските острови Бенет и Нова земя в Северния ледовит океан странни сгради с дължина 200 км (!), които били свързани със скаларни гаубици, разположени на секретната база Саришаган в Узбекистан. Според учените тези електромагнитни оръжия били в състояние в радиус от 1000 км да предизвикват “студена експлозия“.

През 1984 г. ЦРУ разкри, че КГБ е използвало електромагнитни средства за психично въздействие в американското посолство в Москва и се наложи сградата да бъде разрушена и посолството да бъде построено наново. Тогава обществеността бе уведомена, че там са били разкрити “подслушвателни устройства“, и много хора се питаха защо те просто не бъдат обезвредени, без да се налагат подобни крайни мерки.
През 1986 г. почти по едно и също време в СССР и САЩ стават инциденти с ядрени централи. Най-напред руското разузнаване докладва, че САЩ са извършили неуспешен водороден опит на полигона Майти Оукс в Невада. Експериментът имал за цел да се взриви водородна бомба в специално укрепено помещение, снабдено с оловна врата с дебелина 2 м. Целта е вратата да се затвори за една хилядна от секундата след експлозията, което ще даде възможност първият радиоактивен лъч да бъде насочен към “контролната зала“, оборудвана с уникална апаратура. Целта била радиацията да бъде уловена и да бъде използвана като оръжие с насочен лъч. Вратата обаче не се затворила както било планирано и в контролното помещение проникнали радиация и отломки от експлозията, които разрушили цялата апаратура за над 90 млн. долара. Радиацията се разнесла над полигона и станала причина за рязко увеличаване на радиационния фон, макар че за това по-късно била обвинена Чернобилската централа. Според американски учени подобен експеримент е бил проведен и в Чернобил, което е довело до аварията.
По време на първата война в Залива на 13 април 1992 г. камерите на Си Ен Ен предават на живо от бойното поле. В един момент се стига до гаф, който остава скрит за масовия зрител, но изправя на нокти експертите. Фиксирана тв камера улавя репортера Питър Арнет пред иракски специален ядрен бункер. В един момент на заден план камерата уловила американски хеликоптер със странни странични приспособления. Хеликоптерът започнал да кръжи над бункера в продължение на около 30 секунди, като звукът от микрофона изчезва и се чува само шумът от двигателите. В следващия момент внезапно вратите на бункера се отварят широко и отвътре започват да излизат един по един иракските войници, с вдигнати ръце и... широко усмихнати.
Две години по-късно този инцидент е цитиран в секретен доклад на Пентагона, в който се казва, че по време на войната е било използвано ново електромагнитно оръжие PBFA (Particle Beam Fusion Accelerator), базирано върху електронния лъчев генератор Hermes II, разработен от Националната лаборатория Сандия. Повече подробности обаче няма и досега докладите по този случай са засекретени.
Точно в 16:11:09 ч на 14 август, четвъртък, спря електроснабдяването в Ню Йорк и значителни територии от източната част на САЩ и Канада. В един момент 7 петролни компании, 9 ядрени електроцентрали и 13 други електростанции са принудени да спрат работа. Причините за аварията все още не са изяснени, а първоначалната версия на американското правителство за “последица от светкавичен удар“ бе опровергана от канадското правителство, което обяви, че в радиус от 200 км около електроцентралата край Ниагарския водопад няма нито едно облаче.
Един друг любопитен факт и досега остава извън вниманието на обществеността: защо нито една медия в района на Ню Йорк и Ню Джързи не използва поне един от над 100-те репортерски хеликоптера, които са регистрирани за действия в този район? Краткото обяснение е, че новото Министерство за вътрешна сигурност им е препоръчало да останат на земята. В същото време в небето между Ню Йорк и Вашингтон почти през цялата нощ патрулират два прехващача F-15C Eagle. Едва ли ще стане ясно какво точно са регистрирали двата самолета и защо е било необходимо да им бъде гарантирана абсолютна свобода на маневрите и действията в небето над Ню Йорк и Вашингтон?
Инерцията на ООН

Нима светът е безсилен пред перспективата Земята да се окаже в плен на собственото си технологично развитие? Според клаузите на рамковата конвенция за климатичните изменения, подписана по време на Конференцията за Земята в Рио де Жанейро от 1992 г., “държавите се задължават да действат отговорно, за да не допуснат - в рамките на своята юрисдикция и възможности за контрол - развитие на процеси, които биха нанесли щети на околната среда на други държави или в региони извън границите на националната юрисдикция.“
През 1997 г. САЩ и Русия подписаха международна конвенция, с която се “забранява използването на техники за екологични модификации за военни или други враждебни цели, от които могат да възникнат трайни или непоправими последици за живота на Земята“.През февруари 1998 г. шведският депутат от Европейския парламент Май Брит Теорин внесе за обсъждане в Комитета за външна политика доклад за опасностите, свързани с разработката на Проекта HAARP. В края на дебатите участниците подготвят проекторезолюция, в която се изразяват “загриженост от нееднократните откази на САЩ да предоставят достатъчно доказателства, че Проектът HAARP не представлява риск за околната среда и населението на Земята“. Под натиска на депутатите от Европейската народна партия обаче в Европейския доклад за 1999 г. е включен специален текст, който констатира, че “Европейската комисия не разполага с необходимата юрисдикция, за да се рови в проблемите на взаимовръзките между защитата на околната среда и стратегията за отбраната на САЩ“.

В пълна бойна готовност

Макар учените и военните експерти да са единодушни, че не съществуват доказателства за използване дори и на отделни елементи от потенциалните възможности на системата HAARP, те също толкова единодушно признават, че към настоящия момент този проект се намира във финалния етап на разработка и САЩ са в пълна оперативна готовност. Това означава - според проф. Майкъл Чусудовски, - че САЩ разполагат с възможност “селективно да оказват въздействие и да променят климата над определени райони от планетата и да наказват “неприятелски нации“ или “непокорни държави“ с цел дестабилизиране на националната икономика.Според проф. Чусудовски, преди да се правят каквито и да било радикални изводи, световните лидери да бъдат принудени да признаят публично, че съществува пряка връзка и взаимна зависимост между икономическите, стратегическите и военните процеси в политиката на Новия световен ред. В този контекст климатичните изменения и аномалии, на които сме свидетели през последните две години, демонстрират нагледно опасностите от осъществяване на целите, които се преследват с използването на техники като тези, разработени от проекта HAARP. Природните стихии, независимо дали са случайни или умишлено предизвикани, в крайна сметка отслабват националната икономика, разрушават инфраструктурата “ и заплашват от банкрут дребните фермери и малките и средните предприемачи и фермери. Така например наводненията в Германия доведоха до фалит 268 000 малки фирми и фермери и задълбочиха рецесията в германската икономика.
Проф. Чусудовски твърди, че след ноември 2000 г. работата по проекта HAARP се ускорява и за това свидетелстват многобройни радиолюбители в целия свят, които твърдят, че през последните две години се наблюдават доста мощни сигнали в късовълновия обхват в диапазона с честота около 3.990 kHz, които не са свързани с йоносферните емисии, тъй като денонощно са с една и съща интензивност. Според германски учени едно от възможните обяснения са експерименти за модифициране на климата. Русия още преди 10 години обяви, че разполага с подобни мощности, а частната фирма ELATE Intelligent Technology не крие, че разполага със система за “контрол върху времето в радиус от 300-360 км“.През 1998 г. научният консултант на CBS Ричард Хоуглънд разкрива, че внезапно разразилата се снежна буря и гъста мъгла над магистрален път № 17 няма логично обяснение на базата на посоката на вятъра и въздушния фронт, отразени на метеорологичната карта. В същото време сравняването на диаграмите с активността на съоръженията на HAARP в Аляска и метеорологичната активност в Аризона демонстрират твърде натрапчиви съвпадения. Засега това е може би единственият случай на регистрирана намеса във формирането на климата.
Епилог

От изложеното дотук би трябвало да стане ясно, че би било прибързано проектът HAARP да се обявява за изолиран експеримент или за единствен съучастник в мистериозните климатични аномалии.
Очевидно HAARP е част от една дълга история от научни експерименти, чиято крайна цел е създаването на свръхмощно оръжие. Ако трябва да се обобщи, може да се каже че:
HAARP всъщност е гигантски смъртоносен лъч, който се основава на разработките на Никола Тесла.
HAARP е машина за контрол върху климата и тя работи върху принципа за взаимната зависимост между процесите на Земята, който казва, че при определени условия пеперуда, размахваща криле в Тибет, би могла да предизвика ураган в Бразилия. След като това е общовалиден принцип, какво би могло да се получи, ако човек излъчи един гигават електромагнитна радиация в горните слоеве на атмосферата?
HAARP също така е машина за предизвикване на земетресения, отново базираща се върху открития на Тесла.
HAARP е машина за предизвикване на смъртоносни дупки в земната атмосфера, чрез които може да се контролират екологичните процеси на Земята.
HAARP в крайна сметка е геофизично оръжие, което вещае глобална катастрофа.
Най-големите природни катаклизми 1983-2003 г.
Събитие/място/година Загуби в USD
Ураганът “Алиша“ (САЩ, 1983) 1.65 млрд.
Зимната буря “Херта“ (Европа, 1990) 1.90 млрд.
Горският пожар (САЩ, 1991) 2 млрд.
Зимната буря “Уийбке“ (Европа, 1990) 2.25 млрд.
Ураганът “Иники“ (Хавай, 1992) 3 млрд.
Зимната буря “Вивиан“ (Европа, 1990) 3.25 млрд.
Зимната вихрушка (Западна Европа, 1987) 3.7 млрд.
Снежната фъртуна (САЩ, 1993) 5 млрд.
Тайфунът “Мирел“ (Япония, 1991) 6 млрд.
Зимната буря “Дария“ (Европа, 1990) 6.8 млрд.
Ураганът “Хуго“ (Карибите, САЩ, 1989) 9 млрд.
Наводненията (САЩ, 1994) 12 млрд.
Земетресението (САЩ, 1994) 30 млрд.
Ураганът “Андрю“ (САЩ, 1991) 30 млрд.
Наводнения в Европа (2002) 47 млрд.




Тагове:   лъч,


Гласувай:
2


Вълнообразно


1. анонимен - HARP
29.06.2010 19:21
мисля че харп е хубав но и лош проект
цитирай
2. watchtowerman - Баси мамата
24.03.2011 18:34
колко щуротии !!!!
Че цунамита, земетръси, вулкани и прочие природни бедствия е имало и отпреди хилядолетия?!
цитирай
3. анонимен - :)
23.05.2011 23:00
ema ne ot hora nali :D prichineni :D :D
цитирай
4. barborok - ???
04.07.2011 20:45
сигнали в късовълновия обхват в диапазона с честота около 3.990 kHz, които не са свързани с йоносферните емисии, тъй като
??? това даже о радиата му казват дълги вълни 1 КХЗ е 1000ХЗ, има формули по-които може да се изчисли дължината на вълната с които не ми се занимава в момента ама ви казвам .че е в километри и ако това е къс обхват !!! правете проверки на копипейстовете които правите !!! аре сметнах го да се поупражня 299.792458км - километра, на къс обхват ли ви прилича копи-пейстърчета, а още колко небивалици има в тая статия!!! часта с въртолета нямам думи
цитирай
5. barborok - що намесвате пък сега Питър Арнет....
10.07.2011 09:16
.... първо , че е истински журналист който винаги търси и отразява истината , никога не е позволявал да бъде цензуриран даже когато хваща цру в наркотрафик, или когато снима бомбардирана фабрика за сухо мляко набедена за лаборатория за химическо оръжие,. Второ това е един от най- смелите хора на земята и трябва да взимаме пример от него, никъде не намерих въпросния клип, то е логично когато над теб е надвиснал вражеско апаче да излезеш и да се предадеш, който не го направи занчи е пълен олигуфрен,,, и забележете арабите винаги когато се предават са усмихнати - ей това ако не е дух?!?!
цитирай
6. lisa19 - Уф.
04.08.2011 22:48
Модата на 21 век - конспирации и манипулации. Шибани американци.За пореден път се убеждавам, че целите на тази държава са имперски-отслабване на преките конкуренти(Русия и Китай) и завладяване на света. Ама след като ги боготворят всички, ще правят каквото си искат и го правят. Акъл море, ама патки пасе.
цитирай
7. анонимен - до автора на блога
28.05.2012 23:22
имам основания да считам, че на 21 май в 3 часа ХААРП или друга адка подобна машина беше изпробвана у нас и създаде земетресението в Перник и София. Оставете някакъв телефон за да ви намеря.
цитирай
8. анонимен - имам основания да считам, че на 21 ...
20.08.2012 13:54
анонимен написа:
имам основания да считам, че на 21 май в 3 часа ХААРП или друга адка подобна машина беше изпробвана у нас и създаде земетресението в Перник и София. Оставете някакъв телефон за да ви намеря.

един човек които проумява какво става!
цитирай
Търсене