Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
За този блог
Автор: georgesavoy
Категория: Политика
Прочетен: 896541
Постинги: 205
Коментари: 522
Гласове: 178
Календар
«  Юли, 2014  >>
ПВСЧПСН
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Криминале по неразрешени показни убийства
Автор: georgesavoy Категория: Политика
Прочетен: 896541 Постинги: 205 Коментари: 522
Постинги в блога от Юли, 2014 г.

Нека започна с това, че съм абсолютно честна... от време на време се случва малко да замаскираме истината пред мъжете. Повярвайте ми, правим го с най-добри намерения (ама наистина!). Вместо да се опитвате да ни промените, най-добре за вас (и за щастието на вашето момиче и вашата собствена психическа стабилност) е просто да знаете кога не сме искрени с вас, но да го подминавате с лека ръка.

Като имате това предвид, можете да се запознаете с 10-те лъжи, които най-често жените казват на мъжете си - и начините да се справите с тях. Просто ми се доверете, ОК?

1. "Кажи ми честно..." 
Какво имаме предвид: "Кажи ми това, което искам да

image

чуя".

Как да се справите с тази лъжа: Знам, супер объркващо е. Казваме "сериозно" и "наистина искам истината", но всъщност шансовете това да е така са също толкова големи, колкото шансовете просто да искаме да чуете "Всичко е наред, размерът няма значение".

Има моменти, в които жените мислят, че са готови за истината, но дори тогава, когато тя излезе наяве, просто не могат да я понесат. Затова, за да ви е мирна главата и да сте сигурни, че нищо няма да се обърка, просто ни кажете, че сме по-готини от онази мацка, че роклята ни стои добре и че майка ни въобще не е досадна... и ще бъдете златни.

2. "Добре съм, наистина"
Какво имаме предвид: "Въобще, ама въобще не съм добре".

Как да се справите с тази лъжа: Независимо от това колко очевидно изглежда, че искаме да ни оставите на мира, това не е вярно. Най-лошото нещо, което можете да направите в тази ситуация, е да кажете, "ОК, разбрах" и да приключите разговора.

Вместо това, жените искат да им покажете вашата загриженост, докато те наистина не станат готови да си признаят какво наистина не е наред. Просто трябва да ни накарате да почувстваме, че щастието ни е приоритет за вас.

Ако искате допълнителни точки, задължително трябва да заявите, че няма да се откажете от нас, докато не се уверите, че всичко наистина е наред. С това просто ще ни разтопите.

3. "Спала съм с X мъже"

Какво имаме предвид: "Спала съм с малко повече от X мъже". Какво наистина имаме предвид: "Добре де, с МНОГО повече"

Как да се справите с тази лъжа: Помните ли "правилото на тройката", което стана известно покрай "Американски пай"? Мъжете са спали с три жени по-малко, от колкото казват, а жените - с трима мъже повече.

Вълшебното число може и да не е точно три, но идеята е вярна. Причината, поради която изпускаме някои моменти от нашата история, е че ни е страх мъжете да ни възприемат като "лесни" - а нали всички казват, че в дългосрочен план "лесните" момичета винаги остават прецакани?

Ако искате истината, трябва да ни накарате да се почувстваме сигурни, че вашето мнение за нас не зависи от сексуалния ни опит - че независимо от това с колко мъже сме спали преди, все още сме чисти и неосквернени във вашите очи.

Само ако ни показвате това (чрез редовни прояви на джентълменство - цветя, романтични вечери, време със семейството и приятелите ни, за да докажете, че не се интересувате единствено от секса) ще бъдем по-склонни да бъдем по-искрени за нашето минало и да държим вратата към спалнята си отворена за вас.

4. "Да, беше СУПЕР. Определено свърших".
Какво имаме предвид: "Беше добре, но не свърших - и вероятно няма и да свърша. Сега съм изморена и искам да се гушкаме".

Как да се справите с тази лъжа: Не го приемайте лично (разбира се, освен ако не се случва редовно - в такъв случай не е зле да изпробвате някоя нова стратегия в леглото).

Понякога просто не става при нас - и това не означава, че сексът е бил кофти. Не ни човъркайте с въпроси за това какво по-точно е било толкова "СУПЕР". Приемете оценката ни и продължете напред.

5. "Разбира се, нямам нищо против да излезеш с приятелите си тази вечер!" 
Какво имаме предвид: "Предпочитам да си стоиш с мен".

Как да се справите с тази лъжа: Не че не искаме да имате приятели, или личен живот извън нас. Просто искаме той да си пасва удобно с нашия собствен живот. Превод: молим ви, планирайте си "коч партитата", така че да съвпадат с вечерите, през които излизаме с нашите приятелки - и се подгответе за вълна от SMS-и и обаждания, особено когато другите момичета започнат да се занасят с мъжете по дансинга.

Още един подходящ момент да излизате с момчетата: когато сме извън града (макар че тайничко ще ни се иска да си стоите тихо в апартамента, очаквайки редовния вечерен телефонен разговор).

6. "Никога не съм изневерявала". 
Какво имаме предвид: "Може и да съм изневерявала на някой преди, но се страхувам, че ако си призная, вече няма да ме мислиш за толкова добричка и подходяща за теб".

Как да се справите с тази лъжа: Нека си признаем - жените винаги са се ужасявали от идеята за мъжете, които просто искат да им влязат в леглото, но си държат четките за зъби възможно най-далеч от апартаментите на подобни мачовци.

Мъжете като вас, които са склонни да имат дългосрочна връзка и са подходящи за такава, се броят на пръстите на едната ръка, затова не мисля, че има нещо лошо в това да искаме да ви задържим близо до себе си.

Част от това може би означава да не споменаваме онова малко "залитане", което сме направили през университетските си години след някое парти. Възможно е, ако ни уверите, че това няма да се отрази на връзката ни, да ви кажем истината - но не разчитайте на това. Страхът от това да изгубим голямата си любов е твърде голям.

7. "Нямам нищо против, че все още сте приятели с бившата ти" 
Какво имаме предвид: "Имам нещо против. Даже много против. Всъщност въобще не ми харесва".

Как да се справите с тази лъжа: Малко прилича на "бро-кодекса" (който придоби особен чар, след като героят Барни Стинсън от "Как се запознах с майка ви" го превърна в своя запазена марка). Но този път става въпрос за кодекса на гаджетата. Без значение колко се убеждаваме, че сме по-сладки, по-умни и като цяло по-добри от бившето ви гадже, винаги ще се притесняваме, когато излизате с нея.

Причината за това много рядко е липсата на доверие от наша страна. Пригответе егото си за това - по-скоро не вярваме на нея. Не можем да си представим причина, поради която тя не би опитала да си върне мъжа, когото е загубила.

Така че молим ви - стойте далеч от хищната бивша. Това ще ви спести големи количества драма, обещаваме.

8. "Беше на промоция, кълна се!" 
Какво имаме предвид: "Не беше на промоция, но трябваше да си го купя и да - вероятно надхвърлих бюджета ни".

Как да се справите с тази лъжа: Ако наистина искате да окажете влияние върху това колко пари харчим, елате на пазар с нас. Знам, че вероятно това не е нещото, което искате да чуете.

Но ако дойдете с нас, не само ще се почувстваме виновно да похарчим твърде много пари за дизайнерски дрешки, но ще бъдем толкова изнервени от вашето нетърпение и безразличие, че в крайна сметка изцяло ще се откажем от пазаруването. Ако обаче ви мързи да ходите до мола за трети път този месец, тогава бъдете сигурни - там е пълно с промоции!

9. "Няма нужда да ми взимаш подарък за годишнината/св. Валентин"
Какво имаме предвид: "Моля те, вземи ми нещо. Каквото и да е, но НЕЩО".

Как да се справите с тази лъжа: Годината е пълна с празници. Но повечето хора обаче нямат нищо против комерсиализма, така че сме подготвени да даваме и получаваме подаръци: на всяка годишнина - от първата целувка, първия секс, сватбата, развода... схващате идеята. И да, дори на измислени дни като 14 февруари подаръците са повече от желателни.

Ако ви кажем да не ни купувате нищо - независимо за кой празник става въпрос - се опитваме да бъдем скромни и над нещата, но все още се надяваме, че сте толкова влюбени в нас, че не може да не ни подарите нещо.

Не трябва да си изпразвате банковите сметки за диамантени обеци или екскурзия до Париж (лично аз предпочитам Венеция), но ако ни подарите нещо малко, когато сме казали, че "не искаме нищо", това ще ви спечели много бонус точки и ще ви спести излишната пасивна агресия.

10. "Не те пренебрегвах, просто не си чух телефона"
Какво имаме предвид: "Нарочно те пренебрегвах".

Как да се справите с тази лъжа: Това върви ръка за ръка с "Добре съм". Ядосани сме ви по някаква причина, но се държим пасивно-агресивно. Така че когато кажем нещо такова, не ни отговаряйте с "ОК", което да приключи разговора.

Останете с нас, бъдете търпеливи и вероятно ще успеете да изкопчите истинската причина, поради която не сме си вдигнали телефона. А тогава можете да ни целунете... и да ни правите други неща...


Категория: Политика
Прочетен: 1505 Коментари: 0 Гласове: 0
Последна промяна: 28.07.2014 09:40
Маршрут Боинга был изменен!!! Данные за 14/07, 15/07, 16/07 и 17/07 (сегодня) Cбитый рейс, маршрут от 14го июля:
http://ru.flightaware.com/live/flight/MAS17/history/20140714/1000Z/EHAM/WMKK

image

по клику полный размер

Он же, 15го июля:
image

Он же, 16го июля:
image


А вот сегодняшний рейс:
http://ru.flightaware.com/live/flight/MAS17

image

по клику полный размер

Рейсы от 14-16.07.14 шли ЗНАЧИТЕЛЬНО ЗАПАДНЕЕ И ЮЖНЕЕ

Анимация и крупный план:

image

Спасибо за предоставленные данные
Alexei Sergeevich, анимация imagelegioscythica

Категория: Политика
Прочетен: 6428 Коментари: 6 Гласове: 10
Търсене